سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
سپاه پاسداران از ارکان اساسی تأمین امنیت و اقتدار کشور

حوزه/ امام جمعه سیراف گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازوی توانمند رهبری و از ارکان حفظ امنیت و اقتدار کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمدصادق عاشوری، امام جمعه سیراف ظهر امروز در دیدار مسئولان بخش سیراف با فرمانده جدید سپاه پاسداران شهرستان کنگان با تأکید بر نقش راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این نهاد را بازوی توانمند رهبری و از ارکان حفظ امنیت و اقتدار کشور دانست.

حجت‌الاسلام عاشوری ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و انتصاب فرمانده جدید سپاه پاسداران شهرستان کنگان، سپاه را خاری در چشم دشمنان توصیف کرد و گفت: ولایتمداری از شاخصه‌های بارز پاسداران انقلاب اسلامی است و تا زمانی که سپاه وجود دارد، این انقلاب زنده و پویاست.

وی با تقدیر از خدمات سپاه و بسیج، اظهار داشت: ما به سپاه و بسیج افتخار می‌کنیم و از رشادت‌ها و مجاهدت‌های آنان در تمامی فتنه‌ها قدردانی می‌کنیم؛ سپاه، سربازان بی‌ادعای ولایت و امانت‌داران انقلاب اسلامی هستند.

امام جمعه سیراف در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از بسیجیان بخش سیراف افزود: بسیجیان عزیز در ایام اخیر در کنار مردم بودند و برای تأمین امنیت و آرامش شهر، تا صبح در میدان حضور داشتند که این اقدام شایسته تقدیر است.

وی در پایان با اشاره به وضعیت منطقه در فتنه اخیر، تصریح کرد: به لطف خدا و به‌واسطه بصیرت و آگاهی مردم، بخش سیراف در این حوادث با مشکلی مواجه نشد و این امر نشان‌دهنده پایبندی مردم این منطقه به ولایت است که باید از آنان قدردانی کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha